PROJECTES

L’Obrador és el projecte de taller d’artistes – obert i lliure- i de creació de tallers de l’Anna Riera que ja compta amb 10 anys de vida. Sóc artista i pedagoga, sempre reformulant i imaginant. He treballat en l’entorn escolar reglat, com a mestra de plàstica i a l’institut. I ara estic treballant per decisió personal, des de fa més de 10 anys, en l’àmbit del lleure educatiu del que de moment no em vull moure. El dia que les extraescolars puguem cooperar amb el sistema escolar, haurem fet un salt molt gran.

A més del taller L’Obrador, he dut de manera ambulant altres propostes tant de taller com de creació i intervenció artística a centres, espais públics, parcs i places. Col·laboro amb educadores i creatives d’altres disciplines i sempre estic a punt per imaginar noves propostes.

Com iniciar un projecte
(respon aquest qüestionari en veu alta i t’ajudarà)

  1. Què tinc ganes de fer? Una festa? una trobada? una obra d’art? Una intervenció col·lectiva? Vull que el meu grup tingui una experiència? Que duri un temps i hi hagi la consolidació d’un aprenentatge? Vull guanyar quelcom? Vull exposar-ho?
  2. Vull fer aquesta feina sola? Vull fer-la col·laborativa? Vull treballar en equip? Ajuntar i dialogar amb diverses creativitats?
  3. Vull que duri molt el procés? Vull una experiència puntual?
  4. No vull pensar més i vull que em guii algú?
  5. Jo et preguntaré: Per quan? Amb quan? Per quants?