Project Description

Fes-Taller, festes d’aniversari a mida

Característiques tècniques

Rebem la demanda concreta d’un particular, família o bé empresa o grup. Dissenyem la proposta a partir de temes, edats o quantitats i entorns o bé oferim el FORMAT estándar de Taller d’aniversari.

Oferta: Tot el taller a disposició d’un grup de fins a 10 participants (si són més hem de valorar la inclusió d’un segon tallerista de suport). 3 hores d’ús amb 20’ de rebuda, acondicionament i explicació de l’activitat: com funciona el taller; poden fer el que volen i tot el que facin és seu i s’ho poden endur; i si hi ha una proposta concreta que ha fet l’homenatjat es comunica. Al cap de dues hores senceres d’activitat es convoca la família per bufar les espelmes (si hi ha pastís, entrega de regals etc) i es deixen uns minuts finals per anar concloent l’activitat. La recollida s’ha de fer entre 10’ i 15’ abans d’acabar de manera que es pugui entregar tot i fer la neteja (molt sovint les families convidades volen veure el què s’ha fet.

  • Aquest format de taller de 3 hores a disposició té un valor de 180 €.
  • L’Obrador acondiciona un espai per tenir-hi menjar “tipus pic-nic”, al que els participants hi tenen accés mentre treballen.
  • Dediquem els caps de setmana (dissabtes tarda, diumenges matí) a les festes d’aniversari al taller.
  • En el cas de ser menys participants el preu per nen són 21€ si són 3 hores, 16€ si són 2 hores.
  • El menjar el porta la família.

Resultat

Entitat o empresa demandant

Oferta de l’Obrador

Lloc i data

Al propi local o a mida en altres entorns

DESCARREGA’T EL “VAL-REGAL”